Ucelený soubor receptů na domácí zavařování a nakládání ovoce, zeleniny, hub, masa a hotových pokrmů. Jsou to jak léty prověřené recepty našich babiček, tak i recepty moderní, které získávají stále větší oblibu. Co může být lepší než domácí zavařenina, kde můžeme ovlivnit kvalitu použitých surovin, zužitkovat sezónní potraviny a přebytky ze zahrádek. Příručka obsahuje i podrobné postupy včetně mnoha rad a vychytávek pro domácí konzervování.
| ISBN: | 978-80-7322-244-4 |
| EAN: | 9788073222444 |
| Doporučená cena: | 329 Kč |
| Počet stran |
224 stran |
| Rozměr |
165 x 235 mm |
| Datum vydání |
03. 07. 2023 |
| Pořadí vydání |
2. |
| Jazyk |
český |
| Vazba |
lepená brožura, obálka s chlopněmi |
| Autor: |
Alena Doležalová a kol. |
| Nakladatelství |
Nakladatelství Dona s.r.o. |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |