Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.
ISBN: | 978-80-7541-397-0 |
EAN: | 9788075413970 |
Počet stran |
80 stran |
Datum vydání |
3. 10. 2025 |
Pořadí vydání |
neurčeno |
Vazba |
kniha, vázaná vazba |
Jazyk |
český |
Autor: |
Tanja Dusyová |
Nakladatelství |
JAN VAŠUT s.r.o. |
Tématická skupina |
999 - nezařazeno |