Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Všechny chutě Japonska

Základní princip japonské kuchyně spočívá ve vyváženosti a použití čerstvých sezonních surovin. Dobré japonské jídlo ovšem uvaříme i se zdejšími surovinami, pokud jsou v dobré kvalitě, a stačí přidat jen pár japonských potravin. Ty lze dnes často koupit v obyčejné samoobsluze či v asijských potravinách. Tato kuchařka přináší třicet klasických receptů, mezi nimiž nechybí sushi, tempura, ramen ani polévka miso, kuře teriyaki, smažené nudle či sladké lívanečky.
ISBN:978-80-7541-397-0
EAN:9788075413970
Počet stran 80 stran
Datum vydání 3. 10. 2025
Pořadí vydání neurčeno
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Tanja Dusyová
Nakladatelství JAN VAŠUT s.r.o.
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace