Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Recepty na úpravu jídel (polévek, salátů, hlavních jídel, výluhů) z mnoha druhů pěstovaných hub - žampionů, hlív, límcovky, šiitake, penízovky, ucha Jidášova aj., které obsahují látky příznivě působící na lidské zdraví, především na tzv. civilizační onemocnění (imunita, rakovina, tlak). Stručně jsou uvedeny i možnosti amatérského pěstování.
| ISBN: | 978-80-209-0354-9 |
|---|---|
| EAN: | 9788020903549 |
| Doporučená cena: | 120 Kč |
| Počet stran | 112 stran |
| Rozměr | 145x210 mm |
| Pořadí vydání | 1. |
| Datum vydání | 25. 6. 2007 |
| Jazyk | český |
| Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
| Nakladatelství | Brázda |
| Tématická skupina | 4 - Zemědělství |