Klasická kuchařka určená pro domácí vaření představuje dnes už vskutku národní bohatství naší gastronomie. Získala si všechny generace kuchařů a kuchařek. Přehledné zpracování, jehož základem je česká kuchyně charakteristická polévkami, moučnými pečenými i vařenými pokrmy, úpravou mas v omáčkách a rozmanitosti bramborových jídel, nabízí začátečníkům, ale i profesionálům spolehlivé, časem prověřené a odborně uspořádané předpisy. Více než 1700 receptů od polévek až po zákusky.
			
						| ISBN: | 978-80-7549-260-9 | 
						| EAN: | 9788075492609 | 
					| Doporučená cena: | 399 Kč | 
				
					| Datum vydání | 
					31. 01. 2019 | 
				
				
					| Pořadí vydání | 
					20. | 
				
				
					| Počet stran | 
					504 stran | 
				
				
					| Rozměr | 
					178 × 245 mm | 
				
				
					| Vazba | 
					kniha, vázaná vazba | 
				
				
					| Jazyk | 
					český | 
				
					
							| Autor: | 
						Joza Břízová | 
					
					
							| Autor: | 
						Maryna Klimentová | 
					
				
					| Nakladatelství | 
					Esence | 
				
				
				
					| Tématická skupina | 
					8 - Zdravotnictví |