Předkládaná skripta Výroba potravin a nutriční hodnota jsou určena jako studijní materiál ke stejnojmennému předmětu vyučovanému v oboru Technologie potravin na FPBT VŠCHT Praha. Účelem skript je především zkvalitnit a dále systemizovat výuku předmětu a podložit ji odpovídajícím studijním materiálem. Současně je jejich smyslem poskytnout také studentům jiných oborů a dalším zájemcům přehledný text shrnující základní poznatky o nutričně významných složkách potravin a potravinářských surovin a zejména o vlivu technologických procesů při výrobě a skladování potravin na jejich stabilitu, přeměny a výslednou výživovou hodnotu produktů.
| ISBN: | 978-80-7080-947-1 |
| EAN: | 9788070809471 |
| Doporučená cena: | 200 Kč |
| Počet stran |
168 stran |
| Rozměr |
210x297 mm |
| Datum vydání |
2016 |
| Pořadí vydání |
1 |
| Jazyk |
český |
| Vazba |
lepená brožura sešitá drátem ze strany |
| Autor: |
Marcela Sluková |
| Nakladatelství |
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |