Termínem washoku označujeme japonské jídlo a obecně japonskou kulturu stravování, včetně sociálních a duchovních aspektů spojených s uměním servírování, konceptem respektu k pokrmu, společenskosti a pohostinnosti a s pravidly týkajícími se etikety a životního stylu. O tom všem si přečtete v této knize. Ale především zde najdete desítky skvělých receptů.
| ISBN: | 978-80-7448-146-8 |
| EAN: | 9788074481468 |
| Doporučená cena: | 690 Kč |
| Počet stran |
320 stran |
| Datum vydání |
2024 |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Hirohiko Shoda |
| Překladatel: |
Jaroslava Ondrášková |
| Překladatel: |
kolektiv |
| Nakladatelství |
nastole |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |