Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Co vlastně jíst, když nechceme konzumovat tolik masa, mléčných produktů, cukru a lepku? Vyzkoušejte nejoblíbenější a osvědčené postupy autora, který denně připravuje zdravé a výživné menu plné zeleniny, luštěnin a zdravých obilnin, jako jsou například jáhly, pohanka či quinoa. Všechny recepty jsou veganské – nepoužívají živočišné produkty, tedy ani mléko a vejce. Řada receptů je bezlepkových. Nejlepší zelenina je ta čerstvá, a tak autor knihu rozdělil do čtyř ročních období. Kniha obsahuje téměř 100 sezonních receptů, seznamuje s tradiční i zapomenutou zeleninou, jako je tuřín, vodnice, kadeřávek či černý kořen.
Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.
Petr Klíma recepty vymyslel, nafotil i sám snědl. Je šéfkuchařem dejvické restaurace Country Life, publikuje články na svém blogu www.greenwayfood.cz. Propojuje kuchyni českou i světovou, kterou poznal při svých cestách.
| ISBN: | 978-80-87049-97-6 |
|---|---|
| EAN: | 9788087049976 |
| Doporučená cena: | 399 Kč |
| Počet stran | 208 stran |
| Datum vydání | 8. 9. 2017 |
| Pořadí vydání | 1 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Autor: | Petr Klíma |
| Nakladatelství | Smart Press, s. r. o. |
| Tématická skupina | 999 - nezařazeno |