Pokud rádi jíte zvěřinu a chcete se ji naučit sami připravovat, nebo se v její přípravě zdokonalit, pak je tato kuchařka určena právě pro vás. Zařazovat zvěřinu do svého jídelníčku častěji je pro nás přínosné, neboť se jedná o velmi kvalitní maso. Naučte se vařit speciality podle osvědčených a vyzkoušených receptů, ochutnejte polévku, paštiku nebo omáčku, udělejte si roládu, závitek, guláš nebo ragú, překvapte své blízké svátečním menu...
| ISBN: | 978-80-264-5330-7 |
| EAN: | 9788026453307 |
| Doporučená cena: | 599 Kč |
| Počet stran |
248 stran |
| Datum vydání |
2024 |
| Pořadí vydání |
neurčeno |
| Vazba |
kniha, vázaná vazba |
| Jazyk |
český |
| Autor: |
Dalibor Pačes |
| Nakladatelství |
CPress |
| Tématická skupina |
999 - nezařazeno |