Je prostřeno k nedělnímu obědu... Lahodné aroma se šíří kuchyní a rodina se schází právě včas. Šéfkuchař pražského interhotelu pro vás připravil lehká, moderní jídla, která přilákají nejen chutí a vůní, ale i svým aranžmá. Základem jejich přípravy jsou kvalitní suroviny, z nichž podle podrobného postupu vykouzlíte nezaměnitelný hlavní chod. Pokud ho doplníte doporučeným nápojem, docílíte skutečně harmonické kombinace hodné profesionála. Zkuste na Velikonoční neděli jehněčí kotletky pečené na rozmarýnu, k víkendovému letnímu posezení s přáteli krevetový špíz s mimitomaty, překvapte rodinné přátele na oslavě telecími medailonky s parmazánovou omáčkou nebo servírujte na Boží hod vánoční srnčí řezy na calvadosu. Po celý rok si můžete vybírat pro sváteční pohoštění z bohaté nabídky zeleninových, těstovinových, rybích či drůbežích pokrmů a věřte, že se k mnohým určitě vrátíte.
ISBN: | 80-249-0475-6 |
---|---|
EAN: | 8024904756 |
Doporučená cena: | 229 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 170x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 21. 12. 2004 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |