Zdeněk Schejbal, zkušený šéfkuchař, v této zajímavé kuchařce seznamuje čtenáře s recepty z různých oblastí Číny, Thajska, Indie a Malajsie, které získal na stáží v místních restauracích. Autor recepty mírně upravil, tak aby jídla nic neztratila na výborné chuti, ale abychom si je mohli připravit i v běžných podmínkách české kotliny. Pokrmy jsou netradiční, rychlé, nenáročné, ale především velmi chutné.
ISBN: | 978-80-7322-124-9 |
---|---|
EAN: | 9788073221249 |
Doporučená cena: | 135 Kč |
Počet stran | 128 stran |
Rozměr | 145x210 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 5. 12. 2008 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Nakladatelství Dona s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |