Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.
ISBN: | 978-80-249-1547-0 |
---|---|
EAN: | 9788024915470 |
Doporučená cena: | 449 Kč |
Počet stran | 288 stran |
Rozměr | 190x235 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 23. 11. 2011 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Překladatel: | Schubertová, Markéta |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 9 - Umění |