Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Asijská kuchyně v kostce

Neocenitelná sbírka 150 receptů z regionálních kuchyní Číny, Japonska, Koreje, Indie, Pákistánu, Šrí Lanky, Thajska, Vietnamu, Barmy, Laosu, Kambodže, Malajsie, Singapuru a Indonésie. Od smažení po vaření v páře, od suši po sambal, od kari omáček po kari šátečky – poznáte tajemství asijských pokrmů. Autor radí při výběru kuchařských pomůcek. Kromě stálic asijské kuchyně – smažené rýže, polévky miso, mangového lassí a mí krób zde najdete výběr lákavých pokrmů od 30 předních expertů na orientální kuchyni.

ISBN:978-80-249-1547-0
EAN:9788024915470
Doporučená cena:449 Kč
Počet stran 288 stran
Rozměr 190x235 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 23. 11. 2011
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Schubertová, Markéta
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace