I bez lepku, sóji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině, na toto téma již vydala dvě knihy (České bezlepkové pečení a České bezlepkové slavnostní pečení) a další píše.
ISBN: | 978-80-264-0499-6 |
---|---|
EAN: | 9788026404996 |
Doporučená cena: | 249 Kč |
Počet stran | 104 stran |
Rozměr | 167x225 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 1. 9. 2014 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | český |
Nakladatelství | CPress |
Tématická skupina | 9 - Umění |