Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařkaPečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty

I bez lepku, sóji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině, na toto téma již vydala dvě knihy (České bezlepkové pečení a České bezlepkové slavnostní pečení) a další píše.

ISBN:978-80-264-0499-6
EAN:9788026404996
Doporučená cena:249 Kč
Počet stran 104 stran
Rozměr 167x225 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 1. 9. 2014
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství CPress
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace