Moderní recepty dietní sestry doplněné radou lékaře. Celiakie je onemocnění, kdy organismus reaguje nepřiměřeně na lepek obsažený v některých obilovinách. V České republice jí trpí 40–50 tisíc lidí. Dietní kuchařka zaměřená na bezlepkovou dietu přináší kolem 150 receptů na pečivo, polévky, knedlíky, masové pokrmy, sladká jídla a pomazánky. Jídla jsou pestrá, chutná a připravovaná z velkého a rozmanitého výběru potravin. Kniha je doplněna nutričními hodnotami.
ISBN: | 978-80-7429-597-3 |
---|---|
EAN: | 9788074295973 |
Doporučená cena: | 148 Kč |
Počet stran | 80 stran |
Rozměr | 145x205 mm |
Pořadí vydání | 2. |
Datum vydání | 13. 4. 2015 |
Jazyk | český |
Vazba | měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách |
Nakladatelství | Nakladatelství H+H Vyšehradská,s.r.o. |
Tématická skupina | 9 - Umění |