Svaz českých knihkupců a nakladatelů
Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.
| ISBN: | 978-80-249-2666-7 |
|---|---|
| EAN: | 9788024926667 |
| Doporučená cena: | 399 Kč |
| Počet stran | 760 stran |
| Rozměr | 170x235 mm |
| Pořadí vydání | 2. |
| Datum vydání | 8. 12. 2014 |
| Vazba | kniha, vázaná vazba |
| Jazyk | český |
| Překladatel: | Brabcová, Blanka |
| Nakladatelství | Ikar |
| Tématická skupina | 9 - Umění |