Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Bible domácího pečení

Již podruhé vychází kompletní „učebnice“ domácího pečení. Kromě klasického chleba nebo ciabatty si připravíte muffiny, challu, pizzu, vícezrnné chleby, žemle, bagely nebo briošky. U každého receptu autorka srozumitelně vysvětlila taje technologie a připojila finesy profesionálů. Nechybějí ani rady, které vyřeší všechny problémy: jak na dokonale vykynutém bochníku utvořit zářezy tak, aby neklesl. Jak odhadnout, kdy je těsto ideálně vykynuté. Jak poznat, kdy je chléb pečený, nebo jak zabránit přichycení spodní kůrky.

ISBN:978-80-249-2666-7
EAN:9788024926667
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 760 stran
Rozměr 170x235 mm
Pořadí vydání 2.
Datum vydání 8. 12. 2014
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Překladatel: Brabcová, Blanka
Nakladatelství Ikar
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace