Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Bible šéfkuchaře – Maso a zvěřina

Podle čeho poznáme kvalitní maso? Jak ho správně uchovávat? Jaký vliv má na chuť zvěřiny původ a potrava zvěře a také způsob ošetření úlovku? V rozsáhlé lexikonové části této publikace najdete všechny základní informace o jatečném dobytku, drůbeži a zvěřině: od vepřového a hovězího masa přes domácí drůbež a pernatou zvěřinu až po maso kančí či jelení. Rady pro kuchaře obsahují praktické postupy při úpravě masa, jeho vykosťování, porcování, marinování, solení, uzení a rovněž možné způsoby tepelné úpravy. Postup při zvlášť náročných úkonech je zde názorně vysvětlen krok za krokem. Tato bohatě ilustrovaná encyklopedie obsahuje mnoho odborných informací a poutavých reportáží a je založena na nejnovějších poznatcích vědy i gastronomie.

ISBN:978-80-256-0420-5
EAN:9788025604205
Doporučená cena:999 Kč
Počet stran 320 stran
Rozměr 230x300 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 13. 4. 2010
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Nakladatelství V. Svojtka & Co.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace