Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Bible šéfkuchaře – Ovoce a zelenina

Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.

ISBN:978-80-256-0153-2
EAN:9788025601532
Doporučená cena:999 Kč
Počet stran 320 stran
Rozměr 230x300 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 4. 11. 2008
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk ostatní
Nakladatelství V. Svojtka & Co.
Tématická skupina 9 - Umění
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace