Ovoce a zelenina dnes neodmyslitelně patří do zdravé mezinárodní kuchyně. V této rozsáhlé encyklopedické příručce najdete důležité informace o celé řadě nejrůznějších druhů ovoce a zeleniny: o jejich rozšíření, způsobu pěstování, využití v kuchyni a chuťových vlastnostech. Podrobné kapitoly věnované radám pro kuchaře s detailními sériemi fotografií přinášejí cenné náměty pro zpracování a přípravu ovoce a zeleniny. Kniha se zabývá i bylinkami a kořením, které doplňují a zintenzivňují vlastní chuť mnoha potravin. Nabízený přehled představuje důležité bylinky a koření mezinárodní kuchyně a zve nás ke vstupu do pestrého světa vůní a chutí.
ISBN: | 978-80-256-0153-2 |
---|---|
EAN: | 9788025601532 |
Doporučená cena: | 999 Kč |
Počet stran | 320 stran |
Rozměr | 230x300 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 4. 11. 2008 |
Vazba | kniha, vázaná vazba |
Jazyk | ostatní |
Nakladatelství | V. Svojtka & Co. |
Tématická skupina | 9 - Umění |