Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Česko-ruský a rusko-český potravinářsko-kuchařský slovník - Libor Krejčiřík

Slovník obsahuje detailně zpracovaných zhruba 15 000 termínů z potravinářství a dalších odvětví, jako je biologie, zemědělství, humánní a veterinární lékařství, technologie výrob, chemie, strojní vybavení, zpracování surovin, gastronomie, vinařství,.
ISBN:978-80-87873-11-3
EAN:9788087873113
Doporučená cena:190 Kč
Počet stran 298 stran
Datum vydání 2014
Autor: Libor Krejčiřík
Nakladatelství Mgr. Tomáš Zahradníček - TZ-one
Tématická skupina 999 - nezařazeno
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace