Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Chléb

Stůl není prostřený, dokud v jeho středu neleží chléb. Na celém světě hraje tento univerzální pokrm důležitou roli jak ve všední den, tak o svátcích, oslavách či bohoslužbách. Není to jen příloha, ale slouží také jako druhý příbor - kouskem chleba se vytírá talíř do posledního sousta. Zhotovení domácího chleba krok za krokem od přípravy základního těsta přes rozmanité vytvarování, glazování a posypání až k upečení v troubě či domácí pekárně. Více než 100 lahodných receptů z celého světa: chleby bílé, ochucené, chlebové placky, rychlé chleby - bageta, skotské dalamánky, partybrot, pitta, panettone, ekmek, bylinkově voňavá focaccia, hořkosladký čokoládový chlebíček, briošky, sváteční Vánoční štóla či challa. Rady a tipy jaké zvolit suroviny, informační přehled o době kynutí, pečení, teplotě trouby a možnosti využití domácí pekárny. Exkluzivní fotografie vzbuzující chutě představují výběr nejznámějších druhů chleba z celého světa připravovaných podle místních tradic. Kniha, která změní začátečníka v mistra pekaře.

ISBN:80-249-0598-1
EAN:8024905981
Doporučená cena:299 Kč
Počet stran 168 stran
Rozměr 230x280 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 8. 11. 2005
Jazyk český
Vazba pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu
Překladatel: Leona Maříková
Nakladatelství EUROMEDIA GROUP, a.s.
Tématická skupina 4 - Zemědělství
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace