Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Co byste měli vědět o výrobě potravin?Technologie potravin

Kniha Co byste měli vědět o výrobě potravin? je určena všem zájemcům o ucelené znalosti související s výrobou potravin a měla by sloužit nejen jako učebnice pro studenty potravinářského a příbuzného zaměření všech stupňů, ale také jako zdroj základních informací pro odbornou i laickou veřejnost. Text knihy je souhrnným přehledem tradičních potravinářských technologií, rozděleným do osmi kapitol. Evropská technologická platforma – východiska pro výzkum v oblasti potravinářství. Obecné zásady výroby potravin. Konzervace potravin a technologie masa. Technologie mléka a mlékárenských výrobků. Technologie olejů, tuků, detergentů a kosmetiky. Fermentační technologie. Technologie sacharidů. Výroba pochutin a zpracování suchých plodů.

ISBN:978-80-7418-051-4
EAN:9788074180514
Doporučená cena:620 Kč
Počet stran 534 stran
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 1. 3. 2010
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Nakladatelství KEY Publishing s.r.o.
Tématická skupina 5 - Technické vědy
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace