Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Dieta při antikoagulační léčběSvazek I.

Knížka by měla pomoci pacientům, kteří se ocitli v situaci, kdy jim lékař předepsal léčbu snižující krevní srážlivost (tzv. antikoagulační léčbu). Autoři knihy čtenáře provádějí problematikou krevní srážlivosti za normálních podmínek, faktorů které ji ovlivňují, i chorobami, při kterých je nutné antikoagulační léčbu dodržovat. Aby bylo prodloužení času srážení krve co nejvyrovnanější, je nutné dodržovat určitá pravidla. Především možné ovlivnění jinými léky a dietou s kolísavým obsahem vitamínu K. Najdete zde seznam potravin s vysokým obsahem vitamínu K, výměnné jednotky a návod na vytvoření jídelníčku, který nepovede ke snížení obsahu vlákniny a dalších důležitých látek v dietě
ISBN:978-80-903820-1-5
EAN:9788090382015
Počet stran 60 stran
Datum vydání 12. 8. 2014
Vazba kniha, brožovaná vazba
Jazyk český
Autor: Petr Kessler
Autor: Pavel Kohout
Autor: Lucie Růžičková
Nakladatelství Forsapi s.r.o.
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace