Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Domácí sýry, 2. rozšířené vydáníNávody na výrobu a zajímavé recepty – naše i zahraniční

Podle této knihy se naučíte vyrábět mnoho druhů domácích sýrů. Nepotřebujete vlastní krávy, kozy ani ovce, nemusíte bydlet na statku. Stačí se jen řídit pokyny zkušené autorky, sehnat si doporučované pomůcky a přísady a pečlivě dodržovat postupy. Vyrobíte si sýry jak s českou tradicí, tak i sýry zahraničního původu, dozvíte se, kam můžete v Evropě vyrazit na statky se sýrovou turistikou, a naleznete zde hodně zajímavých receptů, v nichž uplatníte své sýrové výrobky. Vše je doplněno názornými fotografiemi.
ISBN:978-80-264-2002-6
EAN:9788026420026
Doporučená cena:269 Kč
Datum vydání 30. 07. 2018
Pořadí vydání 1.
Jazyk český
Autor: Petra Rubášová
Nakladatelství CPress
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace