Grilování doma, na zahradě nebo ve volné přírodě s rodinou či ve společnosti přátel je pokaždé nevšední záležitost, která má své kouzlo a nikdy neomrzí. Navíc díky bohaté nabídce kuchyňských přístrojů, elektrických, plynových a lávových grilů můžeme grilováním upravovat pokrmy po celý rok. Kromě masa a ryb zkusíme na roštu připravit také zvěřinu a mořské plody. Neméně výborná je grilovaná zelenina, houby či exotické ovoce. Tento způsob tepelné úpravy je vždy chutný a velmi zdravý. Vůně, kterou pokrm získá, je nezaměnitelná. Pomocí nejrůznějších marinád a směsí koření můžeme pokaždé dosáhnout jiné chuti....
ISBN: | 978-80-249-0851-9 |
---|---|
EAN: | 9788024908519 |
Doporučená cena: | 239 Kč |
Počet stran | 160 stran |
Rozměr | 210x270 mm |
Pořadí vydání | 1. |
Datum vydání | 15. 3. 2007 |
Jazyk | český |
Vazba | pevné desky, papírový potah (eventuálně s laminem), bez přebalu |
Překladatel: | Eugen Štumpf |
Nakladatelství | EUROMEDIA GROUP, a.s. |
Tématická skupina | 4 - Zemědělství |