Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Japonská kuchyně

Sedm ingrediencí a tato kniha stačí k tomu, abyste se stali mistry japonské kuchyně! Přiznejme si to: japonské pokrmy vypadají lákavě a omamují barvami a exotickými vůněmi a chutí. Doma se do nich ale pustí jen málokdo; bojíme se, že je jejich příprava příliš náročná, ingredience nedostupné a nákladné. To je ale chyba. Autor této kuchařky, Tim Anderson, nás přesvědčí, že skvostný japonský pokrm můžete vytvořit ze sedmi surovin, které koupíte v každém supermarketu – jestli chcete zajít dál, přikupte dalších deset. Tim Anderson začíná základními omáčkami a marinádami, které „japonizují“ jakýkoliv pokrm, pak přejde k nejoblíbenějším pokrmům, jako je gyoza, suši, yakitori, ramen a tempura. Recepty jsou srozumitelně popsané a označené podle obtížnosti, takže je snadné podle nich vařit a jídlo se vždy povede.
ISBN:978-80-7617-448-1
EAN:9788076174481
Doporučená cena:499 Kč
Počet stran 224 stran
Datum vydání 09. 08. 2019
Pořadí vydání 1.
Rozměr 195 × 255 mm
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Tim Anderson
Překladatel: Tereza Pavcová
Nakladatelství Esence
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace