
Příručka seznamuje se všemi způsoby klasického i nejmodernějšího vaření. Poradí s výběrem sporáku, mikrovlnné trouby, vestavné varné desky či pečicí trouby tak, aby vaření bylo co nejkomfortnější a nejúspornější. Kniha popisuje principy tradičního elektrického či plynového ohřevu pro různé způsoby vaření v moderní domácnosti. Představuje také nové funkce domácích spotřebičů a nové možnosti rychlého, ale zdravějšího vaření a pečení na indukčních deskách a v inovovaných parních troubách.
Trendem poslední doby jsou spotřebiče s „elektronickou inteligencí“. O výběru však nejčastěji rozhoduje design, protože právě vybavení kuchyně svědčí o životním stylu rodiny. Zkušený autor radí, jak tyto spotřebiče – ať již volně stojící nebo vestavné – v bytě instalovat a provozovat, včetně použití odsavačů par. Přibližuje možnosti rychlého, zdravého a dokonce „gurmánského“ vaření i údržbu spotřebičů.
Spotřebiče uvedené v barevné příloze jsou vybrány z aktuální nabídky na českém trhu, takže umožňují těm, kteří se rozhodli pro rekonstrukci či modernizaci kuchyně nebo ji teprve plánují, přemýšlet kvalifikovaně o jejím vybavení.
Trendem poslední doby jsou spotřebiče s „elektronickou inteligencí“. O výběru však nejčastěji rozhoduje design, protože právě vybavení kuchyně svědčí o životním stylu rodiny. Zkušený autor radí, jak tyto spotřebiče – ať již volně stojící nebo vestavné – v bytě instalovat a provozovat, včetně použití odsavačů par. Přibližuje možnosti rychlého, zdravého a dokonce „gurmánského“ vaření i údržbu spotřebičů.
Spotřebiče uvedené v barevné příloze jsou vybrány z aktuální nabídky na českém trhu, takže umožňují těm, kteří se rozhodli pro rekonstrukci či modernizaci kuchyně nebo ji teprve plánují, přemýšlet kvalifikovaně o jejím vybavení.
ISBN: | 80-7366-069-5 |
---|---|
EAN: | 9788073660697 |
Počet stran | 80 stran |
Datum vydání | 10. 11. 2006 |
Jazyk | český |
Autor: | Jan Tůma |
