Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

12 měsíců v české kuchyni

Mladý kuchař Martin Legeza vybral svoje nejlepší recepty a sestavil je podle jednotlivých sezon – vybírá a vaří vždy z toho, co v daném měsíci dozrává, nebo co je pro daný měsíc typické. A protože ještě studuje a jeho rok se tedy odvíjí od začátku školního roku do prázdnin, začíná v září tím, co se u něj doma chystávalo na první školní den, a pokračuje „svým“ rokem až do prázdnin a jídel, která mu o prázdninách vařila babička. Nemůže samozřejmě zapomenout na oslavy svatého Martina, Vánoce a dokonce ani na „nové“ svátky, takže ve své kuchařce přináší například i recepty na valentýnské menu.
ISBN:978-80-7617-779-6
EAN:9788076177796
Doporučená cena:399 Kč
Počet stran 208 stran
Datum vydání 16. 09. 2019
Pořadí vydání 1.
Rozměr 177 × 241 mm
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Martin Legeza
Nakladatelství Esence
Tématická skupina 8 - Zdravotnictví
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace