Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Základy preparačních technik IISemináře

Předložená učebnice se skládá ze tří hlavních částí. V první části je popsán odběr a zpracování biologického materiálu a legislativa související s pitevním provozem. Nejrozsáhlejší druhá část obsahuje popis rozličných pitevních technik, které se rutinně nepoužívají, ale čas od času jsou nezbytně nutné pro správné posouzení vzniklých patologických a traumatických změn. Poslední část slouží k porozumění základům preparačních a balzamačních technik.
ISBN:978-80-210-5898-9
EAN:9788021058989
Doporučená cena:204 Kč
Počet stran 94 stran
Rozměr 210x297 mm
Pořadí vydání 1.
Datum vydání 17. 9. 2012
Jazyk český
Vazba měkké desky, lepená brožura oříznutá po třech stranách
Autor: Jan Frišhons
Autor: Marek Joukal
Nakladatelství Masarykova univerzita
Tématická skupina 17 - VŠ skripta
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace