Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

Wok /Recepty na každý den/

Rychlé opékání surovin ve woku na malém množství tuku za stálého obracení je šetrná metoda tepelné úpravy, při níž si suroviny uchovají svou chuť, barvu, konzistenci i výživovou hodnotu. Ve východní a jihovýchodní Asii, kde je wok důležitou součástí kuchyňského vybavení, se k zelenině a masu přidávají výrazná koření, omáčky i další přísady a vynikající pokrm vznikne za několik minut. Máte-li rádi dobré a zdravé jídlo, a přitom nemáte nikdy dost času na jeho přípravu, pořiďte si wok a naučte se v něm vařit jako mistři! Kniha vám nabízí spoustu skvělých receptů, třeba krevety v těstíčku, kuře s oříšky kešú, rybí kari, kuře terijaki se sezamovými nudlemi nebo bambusové výhonky se smaženým tofu.·přes sto receptů na lahodné klasické i nevšední pokrmy·krátký úvod ke každé kapitole s praktickými tipy·přehledný seznam surovin a srozumitelný postup přípravy·inspirativní barevná fotografie u každého receptu
ISBN:978-80-7391-244-4
EAN:9788073912444
Počet stran 240 stran
Datum vydání 3. 3. 2010
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace