Spojení: +420 272 660 644
Registrace Přihlásit se


Zapomenuté heslo

1000 výborných receptů

Na knižním trhu se konečně objevuje kuchařka, která při důrazu na českou, moravskou a slovenskou kuchyni obsahuje i mnoho návodů na přípravu dobrot řady dalších národů. Přitom z cizích kuchyní byly zařazeny pouze ty pokrmy, k jejichž přípravě jsou suroviny běžně dostupné na našem trhu. Předností knihy je rovněž skutečnost, že suroviny jsou vždy v záhlaví receptu uváděny v pořadí, v jakém je při vaření bereme do ruky. Většina receptů je doplněna i o krátkou poznámku odkazující na kulinářské nebo historické zajímavosti s příslušným pokrmem spojené.
ISBN:978-80-7371-278-5
EAN:9788073712785
Počet stran 367 stran
Datum vydání 23. 11. 2009
Vazba kniha, vázaná vazba
Jazyk český
Autor: Radko Tobičík
Autor: kol.
Při poskytování služeb nám pomáhají cookies. Používáním webu s tím vyjadřujete souhlas. Další informace